sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Farmville!

Farmville este... Era sa fac o greseala imensa explicandu-va ce este Farmville. Voua? Imediat mi-ati fi sarit in cap ca ati ajuns la un nivel mai avansat decat mine. Sau ca nu sunt un fermier bun si ar fi mai bine sa cultiv zmeura decat trestie de zahar. Pe bune, chestia cu facebooku' face parte din rutina demuuuuult astfel incat nimeni nu se mai mira cand aude vorbindu-se de facebook mai des decat de... sex chiar:).
Mai nou insa Farmville ne face programul... Pe bune, respectati riturile religioase mai mult decat orele la care va culegeti recoltele?
Cred ca un c.v. bine facut trebuie sa cuprinda activitatea ta pe Farmville. De acolo angajatorul poate vedea de ce esti in stare, cum te descurci cu gestiunea si cum stai cu strategia. Trebuie sa mergi la lucru la ora 14 dar la 15 ti se coace recolta? Suni colegul cu sufletul la gura. Din pacate iti spune ca si el trebuie sa culeaga la 16:29. Nu-i nimic, seful te intelege si inchide magazinul azi. Ba mai mult te sustine si iti cere sa fie langa tine in acel moment important. Culegerea recoltei si poate trecerea la alt nivel:)!
Ajungi acasa de la scoala si mama ta se joaca Farmville. - Mama mi-e foame, ce avem de mancare?
-(tic-tac tic-tac tic-tac tic-tac) -Ce zici draga?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu