duminică, 31 octombrie 2010

Funny mix

Va plac mixurile? Cum ar fi un discurs al partidului la putere, mixat cu un discurs al opozitiei. Bine, sa admitem ca avem opozitie... Probabil ati fugi sa cautati in punga cu medicamente. Si pe criza asta nu e bine sa irosim nimic.
Poate ca pe noi ne-ar durea capul dar mai marii europeni ar vedea o disputa la noi in parlament cam asa:
E frumos la noi aicishea, de cand suntem noi aicishea la putere avem di tate.. Cu ce drept contestati voi? Con permiso, va rog! De cand sunteti facem cu cardieshe cu toate boalele cu toate capu. Numai noi putem salva romania si vom veni calare pe 6 cai.. 2 cai frumosi, la viitoarele alegeri.
Vadim : pe la ora doua- doua si ceva s-a constatat o furtuna din care nu am putut sa dorm cu restul parlamentarilor in parlament...
Deputat independent: Vreau s ava raspund pentru datorita faptului ca este foarte cald...
Aparitia neasteptata a marilor lideri ai parlamentului european, in mijlocul sedintei de pomina creeaza rumoare: totusi un haiduc se ridica si ia cuvantul. Cine altul decat Vadim cel viteaz: Pentru voi de la stirile ProTv... ce veniti voi aici? Clar! iesiti din sala ca avem sedinta. Aici toti suntem competenti in sala!
Dar in sala exista un om care el, numai EL are cheia de a ne scoate din rahat in fata europenilor. Numai el poate sa spele imaginea tarii noastre africane. The big Iliescu se ridica si ia cuvantul. toate sperantele sunt puse in el. Inimile bat mai tare ca la auzirea imnului, mai tare decat atunci cand ghicesti combinatia fericita de 6 cifre. 'Pars ca.. pars caaaa.....
Va doresc o duminica frumoasa, si toate cele bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu